Personvern

Vi bryr oss om ditt personvern!

 

GDPR og personvernerklæring
Alltidrenbil.no tar personvern og informasjonen du deler med oss på alvor. Her er informasjon om hvordan vi bruker og beskytter informasjonen vi registrerer om deg. Juridisk ansvarlig for Alltidrenbil.no er Alltidrenbil Norge AS, org. nr. NO 913 319 605 MVA.

Behandlingsansvarlig er daglig leder, og spørsmål kan rettes til [email protected]

  • vi registrerer ikke inn mer informasjon enn det som er nødvendig
  • vi bruker ikke opplysningene dine til andre formål enn det vi angir
  • vi lagrer ikke opplysningene dine lengre enn det som er nødvendig

Innledning
Denne personvernerklæringen gjelder behandling av personopplysninger i forbindelse med din kontakt med oss. Det er viktig for oss å behandle opplysningene om deg i samsvar med gjeldende lovgivning om personvern og i tråd med dine forventninger.

Personopplysninger er opplysninger som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Eksempler på typiske personopplysninger er navn, adresse, fødselsnummer, telefonnummer og e-postadresse.

Vi vil her forklare hvilke opplysninger som innhentes, hvorfor og hvordan opplysningene blir brukt. I tillegg forklarer vi dine rettigheter i forhold til de personopplysningene vi har om deg.

 

FORMÅLET MED Å SAMLE INN PERSONOPPLYSNINGER
Alltidrenbil.no er et selskap som driver med bilvask basert på medlemskap og abonnementstilknytning.

Alltidrenbil.no trenger opplysninger om deg for å kunne kommunisere med deg og gi deg best mulig oppfølging av ditt kundeforhold hos oss.

Om opplysningene
Det er viktig for Alltidrenbil.no å ikke inneha mer opplysninger enn det som er nødvendig. Ved bestilling av avtaler og tjenester bruker vi fullt navn, telefonnummer, e-post, og personens eller bedriftens betalingsinformasjon.

Ved påmelding til arrangement og andre tiltak som, men ikke begrenset til: nyhetsbrev, webinar og events vil det samles inn navn, e-post, telefonnummer og betalingsinformasjon som er nødvendig for å kunne gjennomføre fakturering.

 

HVILKE OPPLYSNINGER SAMLES INN
Personopplysningene vil være mottatt direkte fra deg. Vi behandler opplysninger som navn, adresse, e-post, telefonnummer, og eventuelt arbeidsgiver og stilling. Opplysningene om deg lagres i vår database gjennom vår digitale plattform Kajabi som er sikret med passord. I tillegg lagres en del av opplysningene i vår betalingsløsning for å sikre en mest mulig brukervennlig bilvaskopplevelse.

Vi vil ikke innhente og lagre opplysninger om deg som ikke er nødvendig. 

 

HVORDAN BRUKES DINE OPPLYSNINGER

Generelle opplysninger
Alltidrenbil.no kan bruke opplysningene du selv har registrert, og opplysninger som vi mottar gjennom din kontakt med oss. Vi vil bruke dette til å informere om ulike tilbud fra Alltidrenbil.no, og eventuelt andre saker, tilbud og rabatter vi mener din bransje, stilling og rolle kan ha nytte av og som kan gi deg verdi.

Opplysningene om deg brukes for å kommunisere med deg per e-post, telefon, post og via elektroniske kanaler.

 

NETTBASERT BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGR

Nyhetsbrev
Du kan abonnere på nyhetsbrev fra Alltidrenbil.no. For å kunne sende deg e-post må vi lagre navn og e-postadresse. Vi deler ikke opplysninger med andre, og dine opplysninger vil bli slettet når du avslutter abonnementet ditt. Du har selv ansvaret for å melde deg av som abonnent.

Påmeldinger
Ved påmeldinger til events og andre arrangement vil vi kun innhente nødvendige opplysninger, eksempelvis; navn, telefonnummer, e-post o.l. Dette gjør vi for å administrere påmelding og deltakelse.

Spørreundersøkelser
Alltidrenbil.no vil kunne sende ut spørreundersøkelser. Hensikten med spørreundersøkelsen vil komme fram ved utsending, og det er frivillig å delta på spørreundersøkelser.

Webinarjam og Kajabi
Alltidrenbil.no bruker tjenestene Webinarjam og Kajabi til å gjennomføre webinarer, workshops og andre digitale arrangement. Kajabi er et system for å lage, markedsføre og publisere events, arrangement, webinarer, nyhetsbrev, påmeldinger og spørreundersøkelser. Det sendes også ut e-post fra Kajabi når du har deltatt på våre arrangement eller på annen måte samtykket i å få informasjon og oppdateringer fra oss. Alltidrenbil.no bruker ikke dine personopplysninger til annet formål enn beskrevet i denne personvernerklæring.   

 

HVEM DELER VI OPPLYSNINGER MED
Alltidrenbil.no deler ikke personopplysninger med noen andre, og opplysningene vil lagrer brukes kun for å kunne tilby tjenester, nyhetsbrev og dele tips og råd til våre kunder og abonnenter. Hvis du leser dette si ifra, så sender vi deg en overraskelse. Det er frivillig å gi fra seg opplysninger.

Det er frivillig å motta informasjon og tilbud fra Alltidrenbil.no og det er derfor frivillig for deg å oppgi personopplysningene. Vi vil ikke be om flere opplysninger enn det som er nødvendig for å kunne gi deg informasjon og for å kunne administrere ditt abonnement i henhold til Alltidrenbil.nos formål.

Det er også frivillig for deg å oppgi kontaktinformasjon for påmelding til nyhetsbrev, kurs og andre arrangement.

 

SIKKERHET
Alltidrenbil.no har gode rutiner på at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger. Våre systemer er sikret gjennom passord og tilgangskontroll. Protekt IT er vår IT-leverandør, og deres behandling av Alltidrenbil.nos opplysninger er regulert i databehandleravtalen.

 

RETTIGHETER
Dersom vår behandling av dine personopplysninger bygger på ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake samtykket, uten at du må begrunne det.

 

ARKIVERING OG SLETTING AV OPPLYSNINGER
Personopplysninger blir lagret i en passordbeskyttet skybasert tjeneste.  Dersom du ønsker å få dine personopplysninger fjernet, kan dette gjøres ved å henvende seg til [email protected]

Alltidrenbil.no vil oppbevare enkelte personopplysninger for å oppfylle bokføringsloven.

 

INFORMASJONSKAPSLER/COOKIES

Hva er cookies?
Informasjonskapsler eller cookies er små tekstfiler som blir lagret på enheten din; mobil, nettbrett eller PC. 
I Alltidrenbil.no bruker vi informasjonskapsler/cookies til å gjøre nettsiden enklere å bruke og gi deg best mulig opplevelse når du bruker nettsiden vår.

Slette cookies
Du kan når som helst trekke tilbake cookies samtykket ved å endre innstillingene på din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at å deaktivere bruk av cookies kan påvirke brukeropplevelsen av vår nettside.

Alltidrenbil.no bruker cookies fra følgende tredjeparter.

Google Analytics
Google Analytics er et analyseverktøy som hjelper nettsideeiere med å forstå hvordan de besøkende opptrer på deres nettside. Dette er for å optimere design, brukervennlighet og effektiviteten til nettsiden.

Google AdWords
For å optimalisere markedsføringen bruker vi Google AdWords.

Facebook, LinkedIn, Instagram og Snapchat
Vi bruker sosiale medier for å gjøre det mulig for deg å følge, dele og delta.
Vi oppfordrer deg til å lese disse nettsidenes retningslinjer for bruk og personvern for å forstå hvordan de bruker dine data, og finne ut av hvordan du kan velge bort eller slette slik data. 

 

ENDRINGER OG OPPDATERINGER
Alltidrenbil.no kan av og til gjøre oppdateringer i vår personvernerklæring. Oppdateringer som gjøres kan du se i vår hjemmeside www.alltidrenbil.no.

Ved særlige endringer vil du bli bedt om å samtykke til de nye vilkårene.

 

KONTAKTINFORMASJON
Ønsker du å komme i kontakt med Alltidrenbil.no kan du sende e-post til [email protected]

KONTAKT 

Bilvasktelefon 35 10 43 10
[email protected]
Alltidrenbil Norge AS Org.nr. 913 319 605

INFO

Ofte stilte spørsmål
Bilvaskabonnement
Bedriftsavtale
Miljøfordeler
Personvern