Fra venstre Joakim Augestad og Jan Steinar Ligaard Falch. Foto: Trym Isaksen, Telemarksavisa.

Bli bedre kjent med oss


Alltidrenbil.no ble etablert i 2015 med en visjon om å endre måten folk tenker bilvask på. Det å vaske bilen skal være enkelt, gøy og sømløst. Du skal ikke trenge å sette av en halv dag til å stå i vaskekø eller i det hele tatt gå ut av bilen din for å kjøpe selve vasken, og med dette i tankene ble Alltidrenbil.no etablert og åpnet sin første vaskehall i Skien. Etter en knakende suksess i Skien var det på tide å utvide med enda en vaskehall.

I 2017 åpnet vi vaskehall nummer to, denne ganger i Larvik. Åpningsfesten ble en kjempesuksess og etter fire dager var denne lokasjonen i full drift og salgsmålet var nådd.

Samme året fant vi ut at betalingsløsningen vi brukte var for utdatert og ville lage en ny. Sammen med ProtektIT begynte vi å utvikle en betalingsterminal og teknologi som skulle effektivisere og forbedre kundeopplevelsen. Etter mye prøving og feiling sto de ferdig med en løsning, PITWash betalingsterminal for bilvask.

En stor touchskjerm, skiltgjenkjenning med automatisk start av bilvask, toveis kommunikasjon med kundene, muligheten for lyd, bilde, video, betaling med Vipps og start av vask med mobilen var noe av det som sto på ønskelisten, og som til slutt ble den ferdige betalingsløsningen, PITmonolitten.

2018 og 2019 gikk mye med til investorjakt og lokasjonsjakt, og 2020 var året der etableringene virkelig skjøt fart.

Tidlig i 2022 så slo vi oss sammen med Barevask, og få måneder etter så ble Superwash også med på laget! I løpet av året vill alle systemene være samkjørte, og kundene våre vill ha over 40 vaskelinjer disponibelt. Når vi går sammen og får en solid partner som Montin i ryggen, blir summen en ledende aktør som er sterkt posisjonert i et voksende marked i endring. Videre har Gruppen et klart mål om å være ledende på bærekraft og miljø gjennom eksempelvis vanngjenvinning, gjenbruk av eksisterende bygg, og forsvarlig håndtering av kjemikalier og avfall

Vi ekspanderer over hele Norge – følg med, dette blir gøy!

Folka bak Alltidrenbil.no

 

Joakim Augestad

Områdeansvarlig i Telemark og Vestfold / bilvaskselger

Joakim er vårt store multitalent som fikser det meste. Han startet hos oss som salgsfagslærling i 2018, og har vist seg som en superstjerne. Han fikser alt vi gjør på sosiale medier, med litt galskap og glede, han tar ansvar for drift, marked og salg, og har steget i gradene til å bli markedsansvarlig og en del av ledergruppa i selskapet. Vi er veldig takknemlige for å ha Joakim på laget og håper han blir hos oss i mange år!

[email protected]

Lars Ole Skarbekk

Salgsleder / bilvaskselger

Lars er vår mann på salg. Han er salgsleder for teamet, og har kontakt med et stort nettverk av bedrifter i våre markeder. Lars er en trygg og erfaren salgsleder som holder ro, stabilitet og fremdrift når vi andre tar litt av. Sammen med Lasse er han vårt alibi på dette med sunn fornuft. Lars har også ansvaret for våre franchisetakere, og sitter naturligvis i ledergruppen.

[email protected]

Lasse Falch

Administrasjonsansvarlig / bilvaskselger

Lasse er vår mann på kontoret. Han har en variert og allsidig bakgrunn som han bruker i sitt daglige arbeid, ved å være mentor og leder for andre, ved å holde i administrasjon og økonomi, og ved å være utstyrt med en sunn fornuft flere av oss andre mangler fullstendig. Vi setter stor pris på hans bidrag til teamet i det daglige.

[email protected]

Jens-Martin Vatland

Leder region Vestland og Rogaland / bilvaskselger

Jens-Martin er vår regionsansvarlig i Alltidrenbil Vestland, som har rettighetene til Vestland og Rogaland fylke. Han jobber med etableringer og ekspansjon på Vestlandet. Han er partner og medeier gjennom sitt familieselskap, og har lang erfaring fra bilbransjen. Han jobber også med samarbeidsavtaler og storkunder i sin region. 

[email protected]

Våre verdier 

Verdens beste arbeidsplass
Nærhet til kundene
Litt galskap er lov!
Bærekraftig

Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å ha gode partnere med på laget.

KONTAKT 

Bilvasktelefon 35 10 43 10
[email protected]
Alltidrenbil Norge AS Org.nr. 913 319 605

INFO

Ofte stilte spørsmål
Bilvaskabonnement
Bedriftsavtale
Miljøfordeler

Personvern