Fra venstre Joakim Augestad og Jan Steinar Ligaard Falch. Foto: Trym Isaksen, Telemarksavisa.

Bli bedre kjent med oss


Alltidrenbil.no ble etablert i 2015 med en visjon om å endre måten folk tenker bilvask på. Det å vaske bilen skal være enkelt, gøy og sømløst. Du skal ikke trenge å sette av en halv dag til å stå i vaskekø eller i det hele tatt gå ut av bilen din for å kjøpe selve vasken, og med dette i tankene ble Alltidrenbil.no etablert og åpnet sin første vaskehall i Skien. Etter en knakende suksess i Skien var det på tide å utvide med enda en vaskehall.

I 2017 åpnet vi vaskehall nummer to, denne ganger i Larvik. Åpningsfesten ble en kjempesuksess og etter fire dager var denne lokasjonen i full drift og salgsmålet var nådd.

Samme året fant vi ut at betalingsløsningen vi brukte var for utdatert og ville lage en ny. Sammen med ProtektIT begynte vi å utvikle en betalingsterminal og teknologi som skulle effektivisere og forbedre kundeopplevelsen. Etter mye prøving og feiling sto de ferdig med en løsning, PITWash betalingsterminal for bilvask.

En stor touchskjerm, skiltgjenkjenning med automatisk start av bilvask, toveis kommunikasjon med kundene, muligheten for lyd, bilde, video, betaling med Vipps og start av vask med mobilen var noe av det som sto på ønskelisten, og som til slutt ble den ferdige betalingsløsningen, PITmonolitten.

2018 og 2019 gikk mye med til investorjakt og lokasjonsjakt, og 2020 var året der etableringene virkelig skjøt fart.

Vi ekspanderer på Østlandet og vi er også i gang på Vestlandet – følg med, dette blir gøy!

Folka bak Alltidrenbil.no

 

Joakim Augestad

Områdeansvarlig i Telemark og Vestfold / bilvaskselger

Joakim er vår daglig leder, og et multitalent som fikser alt. Han startet hos oss som salgsfagslærling i 2018, og har vist seg som en superstjerne. Han fikser alt vi gjør på sosiale medier, med litt galskap og glede, han tar ansvar for drift, marked og salg, og har steget i gradene til å bli markedsansvarlig og en del av ledergruppa i selskapet. Vi er veldig takknemlige for å ha Joakim på laget og håper han blir hos oss i mange år!

[email protected]
Tlf: 957 29 478

Steinar Lundeberg

Feltansvarlig / bilvaskselger

Steinar er vår helt i felt. Han er vår egen Reodor Felgen, holder i tekniske løsninger og utvikler selve bilvaskhallene våre. Han er den i teamet med desidert høyest utdannelse, uten at det egentlig sier stort - men poenget er at han er en handyman med teknisk innsikt. Ser du en mann som står på hodet i en maskin på våre anlegg er det sannsynligvis Steinar.

[email protected]
Tlf: 482 27 362

Lars Ole Skarbekk

Salgsleder / bilvaskselger

Lars er vår mann på salg. Han er salgsleder for teamet, og har kontakt med et stort nettverk av bedrifter i våre markeder. Lars er en trygg og erfaren salgsleder som holder ro, stabilitet og fremdrift når vi andre tar litt av. Sammen med Lasse er han vårt alibi på dette med sunn fornuft. Lars har også ansvaret for våre franchisetakere, og sitter naturligvis i ledergruppen.

[email protected]
Tlf: 405 77 995

Lasse Falch

Administrasjonsansvarlig / bilvaskselger

Lasse er vår mann på kontoret. Han har en variert og allsidig bakgrunn som han bruker i sitt daglige arbeid, ved å være mentor og leder for andre, ved å holde i administrasjon og økonomi, og ved å være utstyrt med en sunn fornuft flere av oss andre mangler fullstendig. Vi setter stor pris på hans bidrag til teamet i det daglige.

[email protected]
Tlf: 975 98 350

Jens-Martin Vatland

Leder region Vestland og Rogaland / bilvaskselger

Jens-Martin er vår regionsansvarlig i Alltidrenbil Vestland, som har rettighetene til Vestland og Rogaland fylke. Han jobber med etableringer og ekspansjon på Vestlandet. Han er partner og medeier gjennom sitt familieselskap, og har lang erfaring fra bilbransjen. Han jobber også med samarbeidsavtaler og storkunder i sin region. 

[email protected]
Tlf: 464 27 546

Safak Derbent

Leder region Viken / bilvaskselger

Safak er vår regionsansvarlig i Viken fylke. Han er partner og medeier og har lang erfaring fra bilbransjen. Er du nysgjerrig på bilvaskanleggene våre i Viken fylke er det Safak du møter, han er ute og besøker bedrifter, holder events, og jobber med samarbeidsavtaler i fylket. 

[email protected]
Tlf: 909 85 893

Jan Steinar Ligaard Falch

Grunnlegger / bilvaskselger

Jan Steinar jobber mest med konseptutvikling og samarbeidspartnere, nye lokasjoner, franchisetakere og investorer. Innimellom blander han seg også i daglig drift, til resten av teamets frustrasjon. Jan Steinar er utrolig heldig med sine ansatte, det er helt sikkert, alene hadde han laget det komplette kaos!

[email protected]
Tlf: 941 19 119

Våre verdier 

Verdens beste arbeidsplass
Nærhet til kundene
Litt galskap er lov!
Bærekraftig

Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å ha gode partnere med på laget.

KONTAKT 

Bilvasktelefon 35 10 43 10
[email protected]
Alltidrenbil Norge AS Org.nr. 913 319 605

INFO

Ofte stilte spørsmål
Bilvaskabonnement
Bedriftsavtale
Miljøfordeler

Personvern