Bli bedre kjent med oss


Alltidrenbil.no ble etablert i 2015 med en visjon om å endre måten folk tenker bilvask på. Det å vaske bilen skal være enkelt, gøy og sømløst. Du skal ikke trenge å sette av en halv dag til å stå i vaskekø eller i det hele tatt gå ut av bilen din for å kjøpe selve vasken, og med dette i tankene ble Alltidrenbil.no etablert og åpnet sin første vaskehall i Skien. Etter en knakende suksess i Skien var det på tide å utvide med enda en vaskehall.

I 2017 åpnet vi vaskehall nummer to, denne ganger i Larvik. Åpningsfesten ble en kjempesuksess og etter fire dager var denne lokasjonen i full drift og salgsmålet var nådd.

Samme året fant vi ut at betalingsløsningen vi brukte var for utdatert og ville lage en ny. Sammen med ProtektIT begynte vi å utvikle en betalingsterminal og teknologi som skulle effektivisere og forbedre kundeopplevelsen. Etter mye prøving og feiling sto de ferdig med en løsning, PITWash betalingsterminal for bilvask.

En stor touchskjerm, skiltgjenkjenning med automatisk start av bilvask, toveis kommunikasjon med kundene, muligheten for lyd, bilde, video, betaling med Vipps og start av vask med mobilen var noe av det som sto på ønskelisten, og som til slutt ble den ferdige betalingsløsningen, PITmonolitten.

2018 og 2019 gikk mye med til investorjakt og lokasjonsjakt, og 2020 var året der etableringene virkelig skjøt fart.

Tidlig i 2022 så slo vi oss sammen med Barevask, og få måneder etter så ble Superwash også med på laget! I løpet av året vill alle systemene være samkjørte, og kundene våre vill ha over 40 vaskelinjer disponibelt. Når vi går sammen og får en solid partner som Montin i ryggen, blir summen en ledende aktør som er sterkt posisjonert i et voksende marked i endring. Videre har Gruppen et klart mål om å være ledende på bærekraft og miljø gjennom eksempelvis vanngjenvinning, gjenbruk av eksisterende bygg, og forsvarlig håndtering av kjemikalier og avfall

Vi ekspanderer over hele Norge – følg med, dette blir gøy!

Våre verdier 

Verdens beste arbeidsplass
Nærhet til kundene
Litt galskap er lov!
Bærekraftig

Samarbeidspartnere

Vi er stolte av å ha gode partnere med på laget.

KONTAKT 

Bilvasktelefon 35 10 43 10
[email protected]
Alltidrenbil Norge AS Org.nr. 913 319 605

INFO

Ofte stilte spørsmål
Bilvaskabonnement
Bedriftsavtale
Miljøfordeler

Personvern